Filosofie van Cresko

Mjn missie is om jouw kind te laten groeien! Ik neem de tijd om hun wortels diep in de grond te laten verankeren en hun takken hoog in de lucht te laten reiken.

Om een goed zicht te krijgen op wat de noden, zorgen en behoeften zijn van jouw kind, neem ik hem/haar graag mee in de kruin van onze boom. Vanuit onze boomhut kunnen we onszelf, onze talenten en onze omgeving goed overschouwen.

Cresko = focus op jouw volledige ontwikkeling

Een boom groeit vanuit een zaadje tot een grote, sterke structuur in een soms hobbelig landschap. Ik gebruik dit beeld graag als metafoor voor de persoonlijke ontplooiing en de ontwikkeling die we doormaken. Een boom heeft wortels, een stam, takken, bladeren en vruchten die allemaal bijdragen aan zijn gezondheid, vitaliteit en welbevinden.

Ik ga voor een evenwichtige samenhang tussen hoofd, hart en handen. Er is ruimte voor jouw intense gevoelens, jouw dromen, plannen en ideeën.

Cresko = focus op maatwerk

Ik ga efficiënt met kinderen aan de slag: gesprekken voeren, stimuleren, werken aan hun talenten, denken in kansen, vaardigheden oefenen, ontdekken en ontwerpen, werken aan welbevinden.

Meer- en hoogbegaafde kinderen lopen soms tegen heel wat problemen aan. Het ontbreekt hen aan veerkracht en standvastigheid. Via gepaste technieken op maat leer ik hen mee te buigen en te bewegen met de wind, en toch hun wortels stevig in de grond te houden.

Cresko = focus op jouw kracht en talent

Ik focus op mogelijkheden, sterktes en krachten; dit brengt ontwikkeling teweeg én groei.

Het onderzoeken van onze kwaliteiten en talenten brengt het beste in ons naar boven. Wie zijn talenten kent, kan zich ontplooien en staat sterker in zijn schoenen. Je voelt je krachtig en sterk, hebt zelfvertrouwen en krijgt meer energie en plezier in wat je doet.