Praktisch

Vaak voel je als ouder wel al aan dat je kind zich anders ontwikkelt dan leeftijdsgenoten.
Toch kan het best lastig zijn om je gevoelens hierover uit te spreken.
Misschien hou je jezelf voor dat het wel meevalt of zal overgaan.
Blijft het gevoel dat je kind wel eens hoogbegaafd zou kunnen zijn toch knagen?
Zit je kind niet wel in z’n vel?
Blijf daar dan niet te lang mee rondlopen.
Creëer een begripvolle omgeving waarin hij of zij gelukkig kan opgroeien.
Als je daarbij hulp kunt gebruiken, help ik jullie graag op weg.

 • Gratis telefonisch kennismakingsgesprek

  1

  Neem gerust contact op via telefoon of via het contactformulier. Ik bel je dan zelf zo snel mogelijk op.

  In een vrijblijvend telefonisch kennismakingsgesprek maak ik niet alleen kennis met jou en de situatie waarin jij je als ouder bevindt, maar hoor ik ook graag alles over je kind. Ik vind het belangrijk dat je een klik voelt bij mij als coach. Is er na dit eerste gesprek een match? Dan stroop ik mijn mouwen op om jullie te helpen en nodig ik je graag uit voor een intakegesprek.

 • Intakegesprek

  2

  Tijdens een intakegesprek in de boomhut neem ik de tijd voor een inventarisatie van jullie huidige situatie, de hulpvraag en behoeften. Samen brengen we de groeipunten van je kind in kaart. Ook vind ik het belangrijk te weten wat jullie van Cresko verwachten.

  Het intakegesprek is vaak alleen met de ouder(s), zodat we dieper op bepaalde onderwerpen kunnen ingaan. Indien gewenst en nodig, mag jouw/jullie kind zeker ook aanwezig zijn. Dit spreken we op voorhand duidelijk en concreet af.

  Intakegesprek

 • Begeleidingstraject met je kind

  3

  Een begeleidingstraject bestaat uit een aantal individuele begeleidingsmomenten, steeds op maat van het kind en steeds in onze gezellige boomhut. De hulpvraag, behoeften en groeipunten worden meegenomen in de sessies. Dit allemaal binnen de filosofie van Cresko; een focus op mogelijkheden, sterktes en krachten. Samen buigen we elk obstakel om tot een groeikans! De duur van het traject is afhankelijk van de behoeften van het kind.

 • Evaluatiegesprek na de laatste sessie

  4

  Na de laatste sessie volgt een telefonisch evaluatiegesprek waarin we de voortgang bespreken. Ook geef ik je als ouder inzichten en adviezen om je kind te ondersteunen in het veranderingsproces. Wens je een vervolgtraject? Geef dit gerust aan!

  Evaluatiegesprek na de laatste sessie

Kan jouw afspraak niet doorgaan? Gelieve dit 24 uur op voorhand te laten weten, via sms.